O nama

kiropraktika zajecar centar Ist manual radenkovic

 

Centar kiropraktike Radenković osnovan je 27. jula 2016. godine sa ciljem da građanima Timočke Krajine, odnosno Istočne Srbije ponudi nešto novo u lečenju oboljenja lokomotornog aparata, odnosno koštanih segmenata i mekih tkiva na ljudskom telu.

 

kiropraktika zajecar centar Ist manual radenkovic

Program lečenja se potpuno individualno planira i prilagođava svakom pacijentu.

Centar kiropraktike i fizikalne terapije Radenković je apsolutni lider i pionir programa rehabilitacije bolesti i stanja vezanih za kičmu koji je već dve decenije najefekasniji konzervativni metod lečenja u razvijenom svetu. U osnovi našeg programa je povezivanje kiropraktike, spinalne dekompresije (naročito kod stanja discus hernie), mobilizacije pojedinih mišićnih grupa, fizikalne i kinezi terapije, tj. terapeutskog vežbanja.

kiropraktika zajecar centar Ist manual radenkovic

Iz dosadašnjeg iskustva možemo zaključiti da se program odmah pokazao kao dobitna kombinacija u lečenju mnogih bolnih stanja, kako kod akutnih tako i kod hroničnih stanja: Diskus hernija, cervikalni sindrom, torakalni bol (bol u srednjem delu leđa i među lopaticama), lumbalni sindrom, bol u donjem delu leđa, deformiteta kičme kao što su kifoza i skolioza, delimičnih iščašenja, uvrnuća i istegnuća tetiva i ligamenata kao i kičmenih pršljenova i drugih zglobova.

Naše dugogodišnje iskustvo u rehabilitaciji kao i činjenica da smo jedini sertifikovani privatni centar kiropraktike u Istočnoj Srbiji, daje nam za pravo da o Vašem telu brinemo odgovorno i pouzdano, da vas oslobodimo bola i povratimo pokretljivost i funkcionalnost Vašeg tela.

Naš osnovni princip je PRIMUM NON NOCERE – Primum non nocere – svaki dobar kiropraktor obavezno pri radu primenjuje osnovni princip – PRVO NE NAŠKODITI!

Pre svakog tretmana kiropraktora mora se postaviti sigurna dijagnoza pregledom specijaliste Fizijatra, fizioterapeuta-Ackermann Master kiropraktora, snimkom rentgena ili magnetne rezonance, potrebnim laboratorijskim nalazima i eventualno drugim specijalističkim pregledima.

 

kiropraktika zajecar centar Ist manual radenkovic

U našem Fizio Centru će Vas dočekati Fizioterapeut Ackermann master kiropraktor Siniša Radenković, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije dr Jelica Radenković i pod njihovim stručnim nadzorom kasnije se obavlja fizikalni tretman. Fizikalni tretman sprovode viši fizioterapeuti.

,,Tužna je priča da Vašu kičmu leči neki majstor ili neki čiča, ako hoćeš da budeš zdrav i prav, kao i svoj, okreni ovaj broj,,

019 424 024
069 602 442